Greek English

Παραγωγή Οσπρίων

Από το 1999 η AGROLAND A.E είχε κάνει τα πρώτα βήματα στη σποροπαραγωγή των οσπρίων. Στόχος της ήταν να παράξει ποιοτικά και ελληνικά όσπρια για την ελληνική οικογένεια.

Έτσι, ξεκινάει να σποροπαράγει αρχικά φακές την ποικιλία "ΔΗΜΗΤΡΑ" της οποίας κατέχει αποκλειστικό δικαίωμα σποροπαραγωγής, μετά από δημοπρασία του ΕΘΙΑΓΕ.

Το 2008, συσκευάζει για πρώτη φορά τις φακές της σε χάρτινη σακούλα 5 κιλών, με την επωνυμία "Όσπρια Κιερίου", γνωρίζοντας μεγάλη επιτυχία στη περιοχή της Θεσσαλίας.

Συνεχίζει τη σποροπαραγωγή οσπρίων με τις ποικιλίες: Ρεβίθι "ΘΗΒΑ" και φασόλι "ΠΥΡΓΕΤΟΣ", διευρίνοντας έτσι τη γκάμα της.

Το 2010 είναι η χρονιά ορόσημο για την εταιρεία μπαίνοντας δυναμικά στο χώρο των χονδρικών πωλήσεων.

Το 2011, συσκευάζει σε νέες συσκευασίες του 1 kg και το 2014 θέτει σε λειτουργία το υπερσύγχρονο συσκευαστήριο "Όσπρια Κιερίου" μέσα στο χώρο του εργοστασίου.

Έτσι, έχει στη διάθεσή της όσπρια, ελληνικά όσπρια, που παράγει η ίδια η εταιρεία σε ιδιόκτητες εκτάσεις αλλά και συμβολαιακά με παραγωγούς της περιοχής.

Συσκευασίες 25 kg, 5 kg, 1 kg και 500 g  είναι διαθέσιμες καλύπτοντας έτσι τις περισσότερες ανάγκες της αγοράς.